Политика

Варченко: Мы призываем участников избирательного процесса к "спортивному" поведению во время выборов

15 июля 2019 20:15

На цьому радник Міністра внутрішніх справ акцентував увагу під час робочої зустрічі з керівниками силових структур Одещини та брифінгу з представниками мас-медіа, які сьогодні, 15 липня, відбулися у поліцейському главку регіону, повідомляє прес-служба МВС України.

Учасники наради підбили попередні підсумки передвиборчої кампанії та прозвітували про стан готовності до забезпечення правопорядку і законності під час виборів.
«Головне, що необхідно запам’ятати усім учасникам виборчого процесу, - що закон – один для всіх. Ми нікому не дозволимо його порушувати. «Недоторканих» у цьому питанні осіб для нас немає – ні серед кандидатів у депутати, ні серед представників виборчих штабів, ні серед пересічних виборців», - підкреслив Іван Варченко.

Він наголосив, що у правоохоронців достатньо сил та засобів, аби протягом 15-20-ти хвилин прибути за викликом у будь-яку точку Одеської області та припинити правопорушення «на старті». «Переможуть у виборчих перегонах не всі. І це аксіома. Тому давайте усі разом зробимо те, що залежить від кожного з нас, - забезпечимо чесний, «спортивний» підхід до цього процесу», - закликав радник Міністра.

Очільник ГУНП Одещини Олег Бех запевнив, що поліція регіону до виборів готова.

«Під час виборів публічний порядок та законність будуть забезпечувати близько тисячі семисот правоохоронців. Це 1300 поліцейських та 400 нацгвардійців. Будь-які спроби зірвати вибори або чинити провокації будуть припинятися нами жорстко і рішуче», - зазначив він.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling