Криминал

В Киеве оперативники задержали "вора в законе" Нукри Гальского (фото)

18 июля 2019 18:13

Зловмисник вкотре перетнув кордон України поза пунктом пропуску державного контролю та мав намір контролювати злочинний світ Києва та Київської області.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Нагадаємо, у грудні 2018 року працівники карного розшуку Головного управління Національної поліції у місті Києві вже затримували Нукрі Гальського, який мав заборону на перебування на території України.

Тоді неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів громадянин Грузії, 1987 року народження, який був коронований у Туреччині іншими «злодіями у законі», намагався поширити свій вплив на членів злочинного середовища у столиці.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, під час перебування на території України зловмисник намагався контролювати діяльність оптових ринків та організованих груп квартирних крадіїв:
«Під час нелегального проживання у столиці Нукрі Гальський відвідував та організовував так звані «сходки» кримінальних авторитетів».

Після затримання Державна міграційна служба видворила злодія із забороною в’їзду в Україну на три роки. Однак Нукрі Гальський вкотре незаконно перетнув кордон та почав відновлювати свою злочинну діяльність та зв’язки у кримінальному світі.

Працівники управління карного розшуку Києва завадили його планам стати куратором злочинних груп - і затримали його у Дарницькому районі столиці.

«Зараз «злодія в законі» видворено до Туреччини, а правоохоронці спільно з Державною міграційною службою у свою чергу підготували документи про збільшення терміну заборони в’їзду йому на територію України до п’яти років»,- додав Андрій Крищенко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling