Политика

В ПР заявляют, что подозреваемый в избиении рыбаков – член "Фронта змин"

21 апреля 2011 17:00

"Главное" получило заявление Черновицкой облпарторганиции, в котором утверждается, что экс-глава Заставнивской райгосадминистрации Михаил Бойчук, который подозревается в избиении местных рыбаков, не является членом Партии регионов, а возглавляет районную организацию партии "Фронт змин".

"Заява
Чернівецької обласної організації Партії регіонів
з приводу політичних спекуляцій довкола справи колишнього голови Заставнівської райдержадміністрації М. Бойчука

Цинічно спекулюючи на больових точках справи з побиттям рибалок у місті Заставна за участю колишнього голови місцевої райдержадміністрації, окремі політичні сили намагаються використати цю ситуацію для безпідставних звинувачень Партії регіонів у причетності до цієї трагедії.

Так, Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», не володіючи істинною інформацією про ці події та свідомо маніпулюючи суспільною свідомістю, у низці своїх заяв намагається прив’язати М.Бойчука та його спільників до Партії регіонів.

Керівництво обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної організації Партії регіонів невідкладно відреагувало на повідомлення у засобах масової інформації про факт зухвалого побиття людей у Заставній. Михайло Папієв особисто ініціював звернення до правоохоронних органів з метою ретельного розслідування цього інциденту, а, впевневшись у причетності до нього голови Заставнівської райдержадміністрації, одразу підписав подання керівництву держави про звільнення М.Бойчука із займаної посади у зв’язку із незабезпеченням дотримання конституційних прав і свобод громадян на території району. Прокуратура області порушила проти М.Бойчука та його спільників кримінальну справу. Президент України звільнив його з посади голови районної державної адміністрації. Усі ці рішення відбулися менше, ніж за дві доби з моменту появи інформації про злочин. Гасло «Закон один для всіх!» спрацювало у даному випадку в повному обсязі, що дало людям підстави розраховувати на справедливе розслідування цієї ганебної справи та суворого покарання винних.

Сьогодні було офіційно підтверджено, що М.Бойчук, його родичі та охоронці ставка – учасники інциденту – не мають і ніколи не мали відношення до Партії регіонів. Більше того, за оприлюдненими документами реєструючих органів М.Бойчук станом на 21.04.2011 р. значиться головою Заставнівської районної організації політичної партії «Фронт змін».

Тому голослівні намагання політичної партії ВО «Батьківщина» прив’язати заставнівських негідників до нашої партії розцінюємо як невдалу спробу політичних банкрутів від Юлії Тимошенко переключити увагу суспільства з вчорашнього вироку їхньому однопартійцю В.Лозинському за вбивство беззахисного селянина у Кіровоградській області, з арештів при отриманні нечуваних хабарів учорашніх своїх спонсорів з Калинівського ринку в Чернівцях, з дій самої Юлії Тимошенко при підписанні газових угод з Росією у 2009 році, що призвели до зради національних інтересів України.

Ми визнали помилку, допущену з призначенням М.Бойчука і вчасно її виправили. Ми вимагаємо повного і об’єктивного покарання заставнівських правопорушників, але ми не закликаємо нагороджувати їх орденами, як це робила свого часу ВО «Батьківщина» по відношенню до В.Лозинського".


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling