Харьков

Власть боится потерять Восток Украины. Заявление "Батькивщины"

13 мая 2011 14:44

Харьковская облпарторганизация "Батькивщины" распространила сегодня заявление по поводу запрета Юлии Тимошенко со стороны Генеральной прокуратурой Украины на посещение Харьковской области.
 
В харьковской "Батькивщине" уверены, что ГПУ запретила поездку экс-премьера по надуманным причинам, в то же время главной причиной является то, что "власть боится утратить свое влияние на Востоке" Украины.
 
"Учитывая тот факт, что ранее Генеральная прокуратура Украины дала разрешение на визит Юлии Тимошенко в Сумскую область, становятся очевидными причины запрета поездки в Харьковскую область - власть боится потерять свое влияние на Востоке", - говорится в заявлении областной организации партии.
 
В "Батькивщине" также считают, что власть, принимая подобные решения в отношении Тимошенко, оказывает давление на всю оппозицию.
 
"К Юлии Тимошенко на непонятных основаниях, без заявлений и причин применяют суровые меры пресечений - запрет перемещения по территории страны. В таких решениях органов правосудия мы видим лишь попытку политического давления на оппозицию, попытку приостановить политическую деятельность главного конкурента провластной партии", - заявляют в "Батькивщине".
 
"Мы видим ряд уголовных дел против работников Кабинета министров Тимошенко, мы видим прессинг на депутатов в Верховной раде и местных советах от «ВО «Батькивщина», мы видим увольнения с работы и давление на рядовых членов партии - это все не может минуть просто так. Власть даже не может представить, к каким последствиям в конечном счете приведет ее политика. Грянет буря, наступит настоящий День гнева для антинародной власти, народ Украины свалит узурпаторов и очистит свою родину от политических воров!", - говорится в заявлении.
 
Заява
Харківської обласної організації політичної партії
«Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»
відносно відмови Юлії Тимошенко Генеральною прокуратурою України у відвіданні Харкова
 
Лідер партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко зробила заяву у засобах масової інформації, що Генеральна прокуратура України відмовила їй у наданні дозволу для поїздки до міста Харкова і Харківської області.
 
Враховуючи той факт, що раніше Генеральна прокуратура України дала дозвіл на візит Юлії Тимошенко до Сумської області, стають очевидними причини заборони поїздки до Харківської області – влада боїться втратити свій вплив на Сході. Історично так склалося, що позиція Харкова завжди була знаковою для багатьох регіонів України.
 
Ми, мешканці Харківської області, члени партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» обурені не тільки тим, що були порушені кримінальні справи на основі сфальсифікованих фактів, але й тим, що судові розгляди суперечать здоровому глузду. До Юлії Тимошенко на незрозумілих підставах без заяв і причин застосовують суворі запобіжні заходи – заборона переміщення по території країни. В таких рішеннях органів правосуддя ми вбачаємо лише спробу політичного тиску на опозицію, спробу призупинити політичну діяльність головного конкурента провладної партії.
 
Влада боїться свого народу і опозиції, бо не може ані покращити наше життя, ані пояснити – чому їх передвиборні обіцянки залишилися лише словами.
 
Незважаючи на найгостріший етап світової економічної кризи, Юлія Тимошенко приділяла значну увагу Харківській області. Виділялися кошти на важливі для життя Харкова об’єкти: на фінансування ХАЗу, на будівництво станції метро у першій столиці, на чому й досі будує свій PR нинішні губернатор и мер Харкова.
 
Влада не розуміє найпростіших речей – у демократичних суспільствах така політика спричиняє динамічне зростання рейтингу опозиційних сил. Тому провладна партія робить собі «ведмежу послугу» і готує гарний плацдарм на майбутніх виборах для справжніх демократичних опозиційних сил, таких як «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».
 
Ми бачимо низку кримінальних справ проти працівників Кабінету Міністрів Тимошенко, ми бачимо пресинг на депутатів у Верховній раді та місцевих радах від «ВО «Батьківщина», ми бачимо звільнення з роботи і тиск на рядових членів партії – це все не може просто так минути. Влада навіть не може уявити, до яких наслідків у кінцевому рахунку призведе її політика.
 
Гряне буря, настане справжній День гніву для антинародної влади, народ України повалить узурпаторів і очистить свою батьківщину від політичних злодіїв!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling