Политика

Луценко уличил Пшонку в очередной лжи (+документ)

20 февраля 2012 14:15

Экс-министр внутренних дел Юрий Луценко ответил Генеральному прокурору В.Пшонке на его заявление от 17 февраля о том, что якобы Луценко частично признал свою вину и поэтому его приговор может быть смягчен.

Пресс-служба "Народной самообороны" опубликовала ответ Луценко, который последний написал собственноручно.

Пане Генеральний прокурор!

Ставлю Вас до відома, що поширена Вами інформація щодо нібито часткового визнання Ю.Луценком своєї провини, категорично не відповідає дійсності.

Ця брехлива вигадка, запущена Вашим заступником Р.Кузьміним, не ґрунтується на реальній моїй позиції як підсудного. Під час судових дебатів я дослівно заявив наступне: “Я не потребую жалості. Я нічого не прошу, навіть у суду. Я все одно виживу, скільки б мені не написали цих років, я все одно вийду і залишуся таким, яким є. Прокуратура мене звинувачувала, що я не каюсь - так, я не каюсь. Я не бачу жодного злочину, який вчинив. Я не бачу підстав вибачатися і каятися. Мені багато за що є вибачатися політично, але юридичних злочинів я не скоював”.

Чергова брехня Р.Кузьміна щодо мене є спробою замаскувати повний розвал у суді сфальсифікованої під його керівництвом так званої кримінальної справи. Вигадана злочинна змова міністра Луценка з водієм, як і не менш злочинне святкування офіційного Дня міліції не підтвердилося ні свідками, ні експертами, ні документами у справі.

За таких обставин я розглядаю поширення керівництвом Генпрокуратури цих брехливих тверджень щодо мене як тиск на суддів на стадії винесення вироку, як акт політичної помсти та неоковирне намагання неправовими методами зберегти давно втрачене обличчя ГПУ в очах суспільства.

Юрій Луценко

19.02.2012 року





Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling