Харьков

НСЖУ объявляет творческий конкурс среди харьковских журналистов "Часопис-2012"

25 апреля 2012 22:31

До уваги журналістів!
 
Правління Харківської обласної організації НСЖУ оголошує обласний творчий конкурс журналістів "Часопис".
 
Переможці і лауреати конкурсу визначатимуться в таких номінаціях:
 
- Вища відзнака конкурсу: "Зірка журналістики". Журналіст, який претендує на цю відзнаку, має працювати не менше 10 років у ЗМІ, кандидатуру на представлення визначає трудовий колектив і відповідне подання за підписом керівника надсилається журі.
 
Водночас претендент має надати 5 робіт , які з'явилися у творчому доробку з 15 травня 2011року по 15 травня 2012 року.
 
- На конкурс в номінаціях: "Новини", "Аналітика", "Публіцистика", "Журналістське розслідування", "Вдалий дебют" надсилається по 3-5 публікацій в друкованих ЗМІ, по 3-5 матеріали радіомовлення, телебачення, Інтернет-сайтів, які з'явилися з 15 травня 2011 року по 15 травня 2012 року. Журналісти електронних ЗМІ подають відео, аудіо-диски, а також тексти.
 
- На конкурс у номінаціях: "Краща районна газета", "Краща галузева газета", "Краща газета вищих навчальних закладів", "Кращий дизайн періодичного видання" подаються по 5 примірників видань.
 
Усі конкурсні роботи надсилати або привозити за адресою:
Харків, вул. Чернишевська, 22, обласне державне радіо, корпункт Національного радіо, голові журі Світлані Василівні Кублицькій (тел. для довідок: (097)-3-000-403).
 
Роботи направляються журі з супровідним листом, в якому – стислі анотації до поданих матеріалів, реквізити редакційних колективів-учасників конкурсу, а також ПІБ, посада, телефон авторів робіт. У конкурсі можуть брати участь штатні і позаштатні працівники творчих колективів.
 
Правління ХОО НСЖУ


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling