Думки

Володимир Яцуба і суддя Санін зрадили державу?

13 Жовтня 2017 15:12
Виктор НЕГАНОВ

Нещодавно я випадково дізнався про те, що тестем судді Окружного адміністративного суду м. Києва богдана саніна є останній голова Севастопольскої міської держадміністрації В.Г. Яцуба, проти кого час подій Євромайдану у Севастополі неодноразово мною, як координатором місцевого Євромайдану організовувалися публічні акції, оскільки Яцуба, виконуючи накази Януковича, організовував і направляв на антимайдан у Києві спортсменів-тітушек та іншу масовку. Сам Яцуба колишній нардеп від Партії Регіонів і екс-міністр Мінрегіону часів президентства Януковича відверто і публічно у 2014 році підтримав дії друга Путіна Чалого і добровільно передав в руки росіян виконавчу владу у Севастополі, що є відвертою державною зрадою України.

Вставши перед перевдягнутими у цивільне військовослужбовцями російського чорноморського флоту і членами їх родин, під час «обрання» ними Чалого «народним мером» Севастополя, Яцуба 23.02.2014 на площі Нахимова сказав: «Вчера делегация в Харькове сделала все, чтобы реализовать то за что вы сейчас проголосовали(назначение Чалого). К сожаление городской совет за это не проголосовал сегодня. Но проголосует за это через 2 дня (что и произошло потом). Чалого я поддерживаю двумя руками… Исполком должен взять всю ответственность на себя».

Дані дії можуть розцінюватися як співучасть у захваті державної влади (ч.1 ст.109 КК України). Яцуба як держслужбовець 1 рангу в період 2013-2014 років здійснив на мою думку публічно діі державної зради України (ч.1 ст.111 КК України). З різних джерел у той час до мене надходила інформація про регулярні наради за участтю Яцуби з кервіництвом Черноморського флоту Росії, представниками УСБУ в м. Севастополі, які фактично були резидентами ФСБ РФ, оскільки з всього особового складу УСБУ в м. Севастополі лише двоє військовослужбовців не зрадили і повернулися служити на материк. На таких нарадах, які проходили у тому числі в приміщенні міської адміністрації мова йшла і про питання перешкоджання мирним акціям Севастопольського Євромайдана, а також організація людей на Антимайдан у м. Києві. У звязку з цим публічно звертаюсь до Служби безпеки і прокуратури АРК з пропозицією надати правову оцінку відповідним діям В.Г. Яцуби під час досудового розслідування.

Що стосується судді ссаніна – я дуже здивувася, коли під постом в ФБ адвоката Маселка, цей член родини Яцуб відповів на мій коментар щодо ролі його тестя в подіях анексії півострова накшталт того, що він не бачив активіста Неганова, який перешкоджав на площі Нахімова державній зраді самого Яцуби.

Спеціально для ссаніна залив відео подій 22.02.2014, коли під час «зустрічі» Севастопольського беркуту, який розганяв мирні акції у Києві – декілька десятків неадекватів зтолпи прибічників «беркута» кулаками доводили до мене силу своєї «думки». А в той час судя ссанін забороняв Майдан у Києві.

Ну а коли вже Крим де-факто знаходився під контролем Росії – під час, коли наші бійці брали участь в боях під Іловайськом, севастопольські патріоти 24.08.2014 провели останню публічну акцію в Севастополі на день Незалежності України, за що я особисто був затриманий, допитаний, і підданий психологічним і фізичним тортурам збоку працівників відділу «Э», ФСБ РФ і колишнього «беркуту» разом з іншим активістом.

Дії ж судді ссаніна, який порушивши присягу судді, що підтверджено рішенням тимчасової спец комісії, судовим рішенням заборонив проведення масових мирних акцій на Майдані з 01.12.2013, що у подальшому призвело до сутичок цивільних з правоохоронцями, мають моральну складову зради українських громадян і порушення права на мирний протест.

Судді, що нехтують правами громадян, порушують присягу, зухвало і публічно у соціальних мережах демонструють зневагу до громадянського суспільства і держави, придбаючи на суддівську зарплатню океанські яхти http://24tv.ua/ukrayina_tag1119  назавжди мають бути відлучені від здійснення судочинства у цій країні.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling