Думки

Вони наближають Перемогу

14 Жовтня 2017 08:38
Ірина ЄФРЕМОВА

14 жовтня сходиться в одному знаменнику одразу три важливих українських свята: Покрова Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та відносно нове, але дуже символічне особливо зараз свято – День захисника України.

Між цими урочистостями існує нерозривний духовний зв'язок: Богородиця-Діва споконвіку є покровителькою і заступницею українського воїнства; завжди на козацьких корогвах сяяв її святий образ, прихищаючи лицарів від ворожих куль та стріл; і сьогодні вся Україна молиться саме їй, аби вона міцно вкривала своїм захисним покривом наших бійців на передовій.

Четвертий рік поспіль триває неоголошена війна з російським агресором. Маю велике задоволення, що разом із колегами долучилася до ухвалення в першому читанні надзвичайно важливого закону, в якому нарешті все називається своїми іменами: Росія – агресор. Впевнена, найближчим часом у стінах Парламенту буде зроблено вирішальний крок до остаточного прийняття Закону.

Нагадаю, це формулювання перекреслює підступні плани Росії під виглядом миротворців, вбраних у блакитні шоломи, і надалі тримати свої окупаційні війська на нашій землі. Сподіваюся, що наступного року День захисника України ми будемо відзначати із ПЕРЕМОГОЮ, зокрема, і завдяки цьому Закону.

Зичу кожному, хто сьогодні на передовій боронить мир і спокій, відстоює незалежність України, козацького здоров`я, бадьорості духу та якнайшвидшого повернення додому з ПЕРЕМОГОЮ!

Слава Україні!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling