Статьи

Із Днем Незалежності. Все тільки починається

24 августа 2018 19:16

Україна відзначає своє найбільше державне свято – День Незалежності. Нашій вільній і незалежній Україні 27 років!

Цього дня ми згадуємо всі найважливіші віхи становлення української державності. Це велика відстань в часовому вимірі – декілька століть. Було безліч подій, які претендували на історичний шанс і давали можливість здобути омріяну незалежність, яка в останній момент перетворювалася на Fata Morgana і всю виснажливу боротьбу доводилося починати спочатку.

Можливо саме тому 91-ого ми достоту так і не зрозуміли, що насправді відбулося. На жаль, усвідомлення більшістю громадян себе українцями в Україні сущими прийшло лише згодом – через складні буремні випробування: дві революції та звитяжне протистояння російській агресії.

Сьогодні можна сміливо стверджувати, що Україна, як незалежна, європейська, демократична держава, відбулась. Але усвідомлення цього поки що не дає нам жодного морального права зупинятися на досягнутому. Все тільки починається.

Здобуту не лише формально, але й у душах та серцях українців, незалежність необхідно, насамперед, зберегти. І вже п`ятий рік на передовій наші мужні захисники зі зброєю в руках підтверджують правоту цих слів.

І в жодному разі ми не повинні забувати, що це - не лише їхня війна, це - наша спільна справа честі, справа, яка формує майбутнє України і безпечне середовище для наступних поколінь українців.

І в День Незалежності згадаємо, що перемога залежить особисто від кожного з нас. Саме сьогодні варто нагадати одне одному: Україна ладна здолати будь-які виклики і випробування, коли ми єдині!

Щиро вітаю з Днем Незалежності! Миру й добра нашій державі та кожному її громадянину!

Слава нашим звитяжним воїнам!

Слава Україні!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling