Статті

Пристрасті в Інтерполі

20 Листопада 2018 18:01

Світова система правопорядку опинилася під безпрецедентною загрозою! Як громадянка України не можу спокійно споглядати за тим, як на наших очах відбувається спроба Кремля встановити тотальний вплив та контроль над найповажнішою правоохоронною організацією.

Якщо президентом Інтерполу стане ставленик російських спецслужб – сумлінний вихованець школи КҐБ - співробітництво в галузі боротьби з загальнокримінальною злочинністю та відмови від переслідування за політичними мотивами назавжди піде у небуття.

Адже історія Інтерполу має сумні сторінки, коли принцип об`єднання проти світової злочинності було спаплюжено через обрання очільником також представника країни-агресора.

Світова спільнота своєю байдужістю та безвідповідальністю, так само, як це було в 30-х роках минулого століття, може знищити шляхетну справу боротьби з міжнародним криміналітетом.

На наших очах розгортається ще один, зрежисованим Кремлем сценарій гібридної атаки. Україна в особі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова висловила свою чітку позицію: обрання представника Росії президентом Інтерполу – неприпустиме. Тепер вагоме слово - за світовою спільнотою.

Слава Україні!


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling