Думки

Із Днем нашого рідного краю!

19 Вересня 2019 12:30
Ірина ЄФРЕМОВА

Шановні мешканці Харківщини!

Щиро вітаю усіх нас зі спільним святом – Днем нашого рідного краю!

Харківська область – яскравий і виразний пазл на мапі європейської незалежної України. Харківщина – флагман національної промисловості і науки, новітніх технологій і освіти, економіки та іноземних інвестицій, культури і мистецтва.

Кожен з 27 районів області створює самобутність і неповторність Харківщини. До якого б району ми не завітали, скрізь відчуваємо особливу атмосферу Слобожанської України з притаманною для тієї або іншої місцевості "родзинкою": випестувані сонцем родючі землі Сахновщини та Зачепилівщини, що розкинулися на Півдні нашого краю; на Півночі – гостинна Богодухівщина, яка славиться своїм неймовірним, справжнім українським салом; східна Дворічанщина настільки приваблива та затишна, що байбаки влаштували тут одне з найбільших своїх поселень на теренах країні; на Заході – мальовничий дендропарк і унікальні "Співочі тераси" Краснокутчини та найменший район України – Коломацький – де сталася визначна подія у національній історії – саме тут понад 300 років тому було обрано гетьманом України славетного Івана Мазепу.

Я із захватом і натхненням можу годинами розповідати про кожен район моєї рідної Харківщини. Пишаюся тим, що народилася та сформувалася як особистість тут, і, де б не була, думками і серцем завжди вертаюся додому.

Любімо нашу рідну Харківщину! Нам із вами є чим пишатися!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling