Думки

Господь їм суддя…

20 Лютого 2020 21:36
Антон ГЕРАЩЕНКО

На фоні істерії охопившої невелику, але активну частину наших співгромадян, не можу не втриматись, щоб не розповісти дві короткі історії про те, як готувалась евакуація нашіх співгромадян з КНР.

Перша історія – літак та екіпаж.

Коли директор авіакомпанії SkyUp Олександр Альба доручив підібрати добровольців з числа льотчиків та бортпровідників то реакція була наступна :

«Ми поставили питання працівникам компанії, хто має бажання виконати цей рейс. Як мінімум 50% всіх льотчиків та бортпровідників визвалися. Вони сказали, що це їх робота та прямий обов’язок. Таких добровольців було в 5 разів більше, ніж потрібно було, аби здійснити політ.

Далі ми обрали екіпаж згідно з їх робочим графіком. Всього на рейсі їх було три. Жодної відмови від співробітників SkyUp не було».

Друга історія – про лікарів та поліцейських які були потрібні для супроводження евакуації.

І в цьому випадку від добровольців не було відбою. Не заважаючи на те, що кожен хто полетів рятувати українців в КНР, повинен провести 14 діб в карантині не було нікого, хтоб відмовився від цієї почесної та відповідальної місії.

До чого все це я тут пишу ?

А для того щоб народ України знав, що абсолютна більшість громадян підримує дії по евакуації і врятуванню життя і здоров‘я Українців.

Не треба судити за всіх наших співгромадян по огидним вчинкам небагатьох нашіх спровокованих та екзальтованих співвітчизників!

Господь їм суддя…

P. S. А тим часом всі наші евакуйовані з КНР громадяни успішно доставлені в санаторій Національної Гвардії в Нових Санжарах і розміщаються в номерах.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling