Думки

Хто він: закінчений дурень чи махровий агент-провокатор?

2 Грудня 2020 12:20
Іван ВАРЧЕНКО

«Ми знаємо де ти живеш і якими стежками ходять до школи твої діти…» Ці слова я не раз чув від покидьків режиму Януковича і бачив у смс з незнайомих номерів на екрані свого мобільного взимку 2013-14 рр.

Зрозуміло, що істоти, які вдавалися до цих погроз, переходили до розряду ментальних ворогів, з якими годі вести будь-які політичні дискусії…

Нині слова «ми прийдемо за вашими дітьми…» промовляє особа в Закарпатті на тлі червоно-чорного прапору української визвольної боротьби.

Хто він: закінчений дурень чи махровий агент-провокатор, який виконує завдання? Відповіді на це питання дасть слідство, розпочате за ст.161 Кримінального кодексу України «Розпалювання міжнаціональної ворожнечі…».

Поліція знайде і притягне до відповідальності провокаторів, які погрожували українцям угорського походження, їх родинам та дітям.

Україна – не є і не буде полем для міжнаціональної та міжетнічної ворожнечі, як би того не хотіли наші вороги. МВС захистить громадян України від проявів екстремізму.

І співи на сесії тут і до чого.

Важливо не змішувати грішне й праведне. Оцінку недолугим вправам з вокалу, якими під час сесії займалися депутати однієї з місцевих громад Закарпаття, дає СБУ.

А політичні та світоглядні дискусії в Україні мають відбуватися в межах закону, як і належить в цивілізованій державі.

Тому Міністерство внутрішніх справ докладе усіх зусиль, щоб діти в Україні не боялися ходити будь-якими стежками і не несли відповідальності за те, що думають і роблять їх батьки.

Оригинал


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling