Думки

Час єднання!

16 Квітня 2021 14:09
Арсен АВАКОВ

Путінський режим знов накопичує військові сили біля кордонів України, погрожуючи новою агресією! Скажений собака знову біля наших воріт…

Нам не звикати – ми на своїй землі і будемо захищатися!

Сьогодні вкрай важливо відповісти на загрозу зібрано й адекватно: концентрацією всіх патріотичних сил України навколо спільної мети – дати рішучу відсіч можливим провокаціям та агресії!

Консолідовані сили державників та цивільних патріотів-ветеранів – регулярні сили ЗСУ, МВС та резервісти повинні об'єднавшись встати на захист своєї країни.

Так було у 2014. Так буде і зараз, якщо доведеться!

Цими днями ми відзначаємо 7-му річницю створення в Україні перших Добробатів – добровольчих формувань патріотів. Перший Добровольчий батальйон "Дніпро-1" був створений моїм наказом N313 від 14.04.2014 р.

Тоді у нас було всього 10% військового досвіду, але 90% сили духу! І разом з силами ЗСУ ми змогли зупинити окупантів! Дякую кожному бійцю Добробатів за гідну службу в зоні АТО!

Закликаю вас, побратими, якщо Батьківщина покличе – знову об'єднатися і стати на захист рідної землі!

В той час ми змогли сконцентруватися і дати відсіч ворогу. Сьогодні ми сильніші та боєздатніші, ніж тоді. У нас вже є потужна техніка та справжній бойовий досвід – а сила духу, впевнений, стала тільки міцніше!

Ми за мир, але з огляду на нарощування сил агресора у наших кордонів – готуємося для того, щоб рішуче захищати свою Україну, свої сім'ї та свою землю!


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling