Думки

Грудьми на захист Адольфовича (фото)

14 Березня 2014 12:44
Леонід ЛОГВИНЕНКО

Потрапив туди випадково. Їхав в метро і почув, як у вагонах і на станціях оголошують про мітинг на захист мера Кернеса.

Поплентався на площу, де масу в 7 чи 8 тисяч людей створювали комунальники. 

В гущі пахло нафталіном: від депутата-таксиста Леоніда Сухова, того, що задрочував Горбачова через його дружину, однак перед розпадом Союзу таки вициганив у Михайла Сергійовича Москвича.

Далі стояла комуністка Александровська.

Пригадуєте – це та, котра захищає тепер Леніна на майдані Свободи від невидимих бандерівців і належно не захистила того, якого зніс Кернес на майдані Конституції.

В гущі шустрив гламурний Мусєєв.

Ще виступав поет Валерій Болотов. Жалко людину, опалену чорнобилем, але ще жалкіше було його, коли він закликав захищати Леніна і Кернеса, на який, мовляв, збирали кошти по копієчці.

Дехто говорив ледве не про дитатуру, були такі що називали нинішніх керівників хунтою.

Дісталося і Кличку. Люди добрі, та якби це була хунта, то директор державного підприємства ФЕД і Герой України не витупав би на найбільшому майдані України.

Пригадуєте, як це ще було кілька місяців тому? А одна директорша не пускала би сльози, мовляв Кернес добрий, його потрібно захистити…

Власне, сам мітинг не дали би зібрати.

Щось би таке зробили, як за часів Януковича, коли Кернес то ялинку встановлював на початку листопада, то якийсь ярмарок оголошував.

Щоправда, сьогодні все було під українськими прапорами, а молодь, мабуть, студенти (теж, мабуть, їм ніхто не погрожував вигнати з університету) розгорнули державний прапор – 40х70, мабуть, як знак єдності і свідчення того, що Кернес і проти сепаратизму.

Але чомусь було тривожно-тривожно.

Чи то від того, що можна говорити і демонтсрувати одне, а насправді вчинити провокацію. 

Можна цей мітинг розуміти, як акцію на захист Кернеса і проти сепаратизмму, а можна сприймати як погрозу, якщо, мовляв ви не випустите Адольфовича, то ми вам таке вчинимо.

Він же, мовляв, білий і пухнастий, а все про що говорить ГПУ – це всіоякі інсинуації і фабрикації.

А ще тривожно, що в цей час в сусідній, і як казали ще не давно, братній Росії, у Бєлгороді з залізничих платформ розвантажують бойові машини піхоти та артилерійські системи.


Відео дня

Якщо ви помітили орфографічну помилку в тексті, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter

Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling