Статьи

Сергій Кузан: Розпеченим залізом по корупціонерах!

18 октября 2014 13:26

Зараз Сергій Кузан здебільшого зайнятий зустрічами із виборцями, його мета – поспілкуватися із мешканцями усіх сіл та містечок Дергачівщини.

- Сергій Васильович, розкажіть будь ласка, що найчастіше питають у Вас на зустрічах?

- Багато хто відразу запитує: а що ви нам привезли? Люди вже настільки звикли, що єдине, що для них роблять депутати, це носять перед виборами «гречку», а потім забувають на 5 років, аж до наступних виборів. Це абсолютно не вірно. Не вірте тим, хто найбільше обіцяє, дивіться, що людина робила до цього. В Європі депутати не живуть у п’ятиповерхових віллах і не їздять на автомобілях за мільйони доларів. Там робота в парламенті, це така сама робота як і інші. Ми також маємо зрозуміти, що депутат – це не недосяжна особа, а людина, яку найняв на роботу народ.

- Зрозуміло. Зараз ми у всіх запитуємо одне питання: ви за мир, чи за війну?

- Це складне питання, але на нього легко відповідати. Я звичайно за мир, я не хочу щоб гинули мої друзі, знайомі, щоб страждало місцеве населення. Але щоб війна не перекинулася на Харківщину, треба допомагати нашим воїнам в зоні АТО. Саме тому я разом із однодумцями організував волонтерську мережу «Вільні люди». Ми передаємо на передову все: від шкарпеток до автомобілів швидкої допомоги.

- Люди вже напевно просто зневірилися, суттєво нічого не змінюється.

- Звичайно, бо 20 років ми обираємо до влади тих самих людей, які керували ще при Радянському союзі, які зміни від них можна очікувати? Тому нам їх потрібно змінити.

- Як ви плануєте підтримувати зв'язок із виборцями якщо вас оберуть до ВР, адже більшість депутатів після обрання практично не буває на закріплених округах?

- По-перше, депутат має бути досяжний, він має проводити 60% свого часу не у Києві, а на окрузі. В кожному містечку мають бути приймальні або принаймні відповідальна особа, з якою в будь-який момент зможуть зв’язатися мешканці в разі виникнення якихось проблем. Вже зараз у нас запрацював телефон по якому можна з нами зв’язатися, це номер: 097-249-00-02. По-друге, я і моя команда готові знищити цю «чиновницьку глухоту», і добиватися побудов доріг, дитячих садочків, шкіл, лікарень, усього того, що необхідно мешканцям. Адже гроші в бюджеті є, але проблема в тому, що вони розкрадаються, і чиновники не бажають зайвий раз себе навантажувати вирішуванням проблем простих громадян. Ми налаштовані серйозно це змінити і заставити владу працювати для і на українців.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling