Политика

Заявление Харьковской "Батькивщины" по поводу поджога автомобиля Вячеслава Гузя

21 января 2014 16:09

Харків продовжує нести „почесне” звання кримінальної столиці України.

Не всі ще харківські „тітушки” направлені у відрядження до Києва на боротьбу з активістами Євромайдану, деякі залишені і в Харкові для місцевих потреб.

За „дивним” збігом обставин напередодні сесії Харківської міськради, яка має відбутися завтра, 22 січня, вщент згорів автомобіль депутата міськради від „Батьківщини” В`ячеслава Гузя.

Випадковість – з впевненістю будуть заявляти „доброзичливці”. Без сумнівів, особливо враховуючи, що біля автомобіля було знайдено пластикову пляшку із запахом бензину та розплавлені залишки упаковки з запахом масла.

Таких „випадковостей” в Харкові не перерахувати, взагалі якесь місто нескінченний катаклізмів і незрозумілих явищ, в якому палають автомобілі, нападають на активістів, безкарно панують „тітушки”, а головне – бездіють правоохоронці.

Ситуація в Україні зараз така, що в будь-який момент шальки терезів можуть нахилитися в протилежну сторону і тоді кожному правоохоронцю, судді, будь-якій посадовій особі доведеться по закону нести відповідальність за кожен свій крок або його відсутність сьогодні, вчора, рік тому.

Ми звертаємося до правоохоронців: згадайте про присягу, яку ви приносили українському народу, знайдіть винних у багаточисельних злочинах проти тих, хто зараз протистоїть діючому режиму, і притягніть їх до відповідальності.

 

Батькивщина


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling