Политика

В США “надули” Путина — пикетировали его лоббистскую кампанию (+фото)

21 марта 2014 12:22

Українці у Нью-Йорку пікетували офіс PR-компанії Ketchum, яка з 2006 року начебто є бізнес-партнером російської влади. Особливістю акції стала участь у ній надувного «Путіна» – ляльки з портретом президента Росії на обличчі та георгіївською стрічкою на панчосі, пише VIDIA.

Активісти роздавали перехожим інформаційні матеріали про агресію Росії та зв’язки компанії Ketchum з російською владою.

За безпосередньої участі цієї, однієї з найбільших у США, PR-компанії Путіну вдалося стати «Людиною року» за версією солідного американського журналу Time. Також саме Ketchum організував публікацію в газеті The New York Times у вересні минулого року коментаря Путіна, який закликав США не застосовувати військову силу в Сирії, а покладатися на ООН. Саме професійні піарники з Ketchum впливали на Держдепартамент США з метою пом’якшення оцінки ситуації з правами людини в Росії, а на американських журналістів, які писали про цю російську проблему, вони тиснули, навіть особисто виходячи з ними на контакт, повідомляє білоруське видання «By24.org.».

На думку аналітиків, компанія Ketchum заробила на лобіюванні інтересів і створенні позитивного іміджу в США особисто Володимира Путіна, компанії «Газпром» і Російської Федерації в сумі не менше 55 мільйонів доларів. Все це – гроші російських платників податків.

Нагадаємо, українські громади у різних містах США пікетують мережу АЗС Лукойл. Вони закликають американців відмовитись від російського бензину.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling