Харьков

На Харьковщине поддерживают военных, которые защищают Украину (+фото)

14 мая 2014 19:56

Сьоме травня 2014 року для військовослужбовців, які захищають кордони нашої Батьківщини в районі села Миколаївка Дворічанського району Харківської області, вирізнялося від інших буднів. Цього дня у місцевому клубі свої музичні номери їм демонстрували харківські виконавці.



Як говорить радник голови Харківської обласної державної адміністрації Вікторія Грецька: «Нашим захисникам сьогодні випала непроста доля цілодобово стояти на сторожі української землі, коли на нашій території непрохані гості вже демонструють неприкриту агресію і зазіхають на територіальну цілісність нашої держави. Підтримка кожного окремого військового колективу — це неоціненний внесок у підтримання морального духу військовослужбовців та сприяння підвищенню обороноздатності держави в цілому».



Виступаючи перед прикордонниками Вікторія Грецька висловила вдячність усім, хто у цей непростий для України час виконує свій військовий обов’язок, адже саме завдяки їм у цьому куточку Харківщини панують мир та спокій. Також Вікторія Вікторівна завітала на блокпости, які розташовані біля селища Петропавлівка та села Кругляківка Куп’янського району. Там вона поспілкувалася з військовослужбовцями, розпитала про проблеми, які потребують вирішення, та вручила їм невеличкі подарунки.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling