Харьков

В Харькове сожгли машину главного "свободовца"

1 августа 2014 19:28

В Харькове сожгли автомобиль главы Харьковской городской организации ВО «Свобода». Об этом говорится в сообщении пресс-службы партии...

Проти ночі 1 серпня 2014 року у Харкові біля власного будинку у районі басейну «Локомотив» невідомі вчинили підпал автівки очільника Харківської міської організації ВО «Свобода» Олега Дебелого. ВО «Свобода» пов’язує цей злочин з професійною та політичною діяльністю керманича міської «Свободи». Автівку повністю знищено. До правоохоронних органів скеровані відповідні заяви із зазначенням підозр свободівців щодо замовників та виконавців злочину. 

«Те, що якісь покидьки спалили мені машину свідчить про те, що ми з  моїми побратимами йдемо у правильному напрямку у своїй безкомпромісній боротьбі з проявами злочинної діяльності колишніх чиновників. У той час, коли парламент не ухвалює, ініційовані «Свободою», люстраційні закони, ми на місцях самі вимушені започаткували люстраційні процеси. І не дивлячись ні на що, ці процеси будуть завершені.

Я впевнений, що підпал моєї автівки пов’язаний з нашими останніми діями. Припускаю, що причиною є принципова позиція міністерства АПК і моя, як радника міністра Швайки, яку ми зайняли з приводу державного підприємства академії аграрних наук України «Червоний жовтень». Через нашу принциповість колишній заступник Харківської облдержадміністрації Віктор Звєрєв втратить контроль над підприємством та дохід кілька десятків мільйонів гривень, а підприємство буде повернене до реальної державної властности. До речі, нещодавно за наданою мною інформацією Академія аграрних наук України  скерувала звернення до прокуратури про вчинення злочину Звєрєвим та компанією. Очевидно, що недолугі опоненти намагаються діяти старими методами й залякати мене. Але як ми не боялися їх раніше, так не лячно нам й зараз.

З иншого боку, мотивом злочину могла стати й помста. Адже біля місяця тому за моєї ініціятиви було звільнено керівника одного з лісових господарств у Харківській области. Його роботу було визнано незадовільною Аґенцією лісових ресурсів та мисливських угідь України як на центральному, так й на місцевому рівні.

У будь-якому разі цей підпал не досяг своєї мети. Мене це лишень стимулює до ще більш активних дій, а щодо матеріальних збитків, то зазначу, що моя автівка була застрахована, ще коли відбувалися масові підпали транспортних засобів свободівців під час революції гідности. Тому, навіть у цьому питанні зловмисникам не вдалося мені суттєво зашкодити», – підкреслив голова Харківської міської організації ВО «Свобода», радник міністра АПК Олег Дебелий.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling