Криминал

Контрразведка СБУ поймала разведчика батальона террористов "Восток"

23 октября 2014 15:29

Сотрудники СБУ совместно с военной разведкой установили место пребывания и в результате спецоперации задержали на трассе Донецк-Мариуполь гражданина Украины «З», 1985 г.р., который является боевиком-разведчиком незаконного военизированного формирования «Восток». Об этом сообщили в пресс-службе СБУ.

"«З» намагався під виглядом мирного мешканця перетнути український блокпост.

Встановлено, що затриманий бойовик мав завдання провести розвідку і передати ватажкам бандформування інформацію  про дислокацію українських військових підрозділів та обстановку у мирних містах для вчинення терористами підривних акцій напередодні та під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України.

У затриманого вилучено жетон батальйону «Восток» з особистим номером «08261», іменну перепустку з правом безперешкодного проїзду через усі блокпости т.зв. «ДНР», у тому числі під час дії запровадженої терористами «комендантської години».

У багажнику його автівки виявлено номерний знак «Вежливые люди» з емблемою цього ж бандформування – згідно з документами бойовика, такий  автомобіль не зупиняли й не оглядали на блок-постах.

Тривають оперативно-слідчі дії", - говорится в сообщении ведомства.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling