Криминал

До взрыва моста в Мариуполе был убит охранник "Азовстали"

23 декабря 2014 11:36

Прокуратура Донецкой области контролирует ход расследования теракта на железнодорожном мосту в городе Мариуполе. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры.

"Сьогодні, близько 1.55 підірвана опора на залізничному мосту  через р. Кальчік у Жовтневому районі м. Маріуполя.

В результаті вибуху на основному залізничному шляху до морського порту  пошкоджена значна частина шляхів та конструкції мосту. 

Загиблих та постраждалих не має.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 КК України (терористичний акт).

Для розслідування цього злочину сформовано групу слідчих та процесуальних керівників. Триває огляд місця події та вилучення речових доказів.

Рух пасажирських та вантажних потягів у цьому напрямі зупинено та залізницею вживаються заходи для корегування маршрутів.

На даний час встановлено, що за деякий час до вибуху, поблизу залізничних шляхів, скоєно умисне вбивство охоронця одного з металургійних підприємств, 1988 року народження. Також, вогнепальне поранення отримав ще один працівник підприємства, 1971 року народження.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство). Правоохоронним органами встановлюються обставини події та зв'язок цього злочину зі скоєним терористичним актом", - говорится в сообщении Донецкой прокуратуры.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling