Криминал

СБУ поймала двух бандитов из "Кальмиуса" и обнаружила схрон "Бати"

29 декабря 2014 12:18

Вблизи Красноармейска Служба безопасности Украины в результате контрразведывательной спецоперации задержала двух граждан Украины - боевиков из бандформирования «Кальмиус», один из которых подозревается в умышленном убийстве инспектора патрульной службы городского отдела в Донецкой области.

"Встановлено, що місцевий мешканець, 1961 р.н., добровільно вступив до незаконного збройного формування «Кальміус».  Після втечі бойовиків зловмисник залишився на звільненій території для збору розвідданих про дислокацію, маршрути пересування, тилове забезпечення українських військових.

Його поплічник – місцевий мешканець, 1976 р.н., який був активним учасником терористичної діяльності т.зв. «ДНР», причетний до низки злочинів проти мирного населення та умисного вбивства інспектора патрульної служби одного з місцевих відділів  міліції.

Того ж дня поблизу м. Рубіжне інша оперативна група контррозвідки виявила на території одного із цехів зруйнованого заводу схрон зі зброєю, який належить бандформуванню «Баті».

Співробітники СБУ вилучили зі схованки автомати зі спорядженими магазинами, гранати для гранатометів,  РГД-5 та Ф-1, велику кількість набоїв різного калібру та камуфляжну військову форму", - . говорится в сообщении велдомства.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling