Політика

Заместителем главы Администрации Порошенко назначен какой-то мутный тип

4 Лютого 2015 08:12

Вчера подписан указ о назначении заместителем председателя Администрации Президента Украины Алексей Днепрова.

Кто такой и чем известен этот господин, рассказывает пресс-служба Президента Украины:

«Останні два роки Олексій Дніпров працював керівником апарату Міністерства освіти і науки, молоді і спорту (заступник Міністра). На новій посаді він займатиметься питаннями документального та протокольного забезпечення, надання громадянства та державних нагород…

Незважаючи на молодий вік Олексія Дніпрова (1982 р. н.), його досвід роботи на державній службі становить понад десять років. [Начиная с 20 лет!] Він працював у секретаріаті Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації (2002-2005 роки), керував Службою Віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних і соціальних питань ([в 23 года!] 2005 рік) та Управлінням гуманітарної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України (2005-2011 рік).

З 2011 по 2013 роки обіймав посаду директора Департаменту фахової експертизи Секретаріату Кабінету Міністрів України, звідки й прийшов до Міністерства освіти та науки.

Олексій Дніпров має вищу юридичну освіту (Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України, 2003 рік). Окрім того він закінчив дистанційний навчальний курс (Young Master Education Program) зі сталого розвитку та екологічного права в Лундському Університеті (Швеція), Інститут підвищення кваліфікації Національної академії державного управління при Президентові України та Школу вищого корпусу державної служби Національного агентства України з питань державної служби».

Награжден орденом "За заслуги" III степени (2012, Янукович) и Почетной Грамотой Кабмина (2011 год, Азаров).


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling