Новости

Харьковские пластуны едут во Львов на праздник Первой пластовой присяги

16 апреля 2015 20:41

16 квітня о 18.00 з привокзальної площі за підтримки ГО “Самопоміч” 32 скаути харківського осередку НСОУ "Пласт. Станиця Харків" вирушать на святкування Дня Пластової Присяги, яке відбудеться 18-19 квітня у Львові.

В честь найважливішого дня в історії організації з'їдуться пластуни зі всього світу від наймолодших пташат до найстарших сеньйорів.

Сьогодні Пласт - це одна з найбільших виховних організацій України, яка навчає сильних духом і тілом, енергійних, розумних, ініціативних та небайдужих молодих людей. За роки свого існування  Пласт виховав тисячі відповідальних громадян та лідерів, які беруть активну участь у розвитку як організації, так і суспільства в цілому.

«Кожен з нас щороку чекає на традиційну акцію – День Пластової Присяги. Історична спадщина та символічний зміст цієї події є важливими для всіх пластунів. Ми їдемо до Львова щоб відчути дух пластування,  щоб надалі розвивати активну діяльність організації в Харкові»  - розповіла голова Харківського осередку НСОУ "Пласт. Станиця Харків" Олеся Коробко.

Маленькі скаути візьмуть участь в  урочистому марші, відвідають  екскурсію по стародавньому Львову  та пройдуть захоплюючий квест.

“Самопоміч” допомогла нам організувати  поїздку. Завдяки цьому всі скаути харківського “Пласту”, а це: діти-переселенці, діти-інваліди,  підлітки  зможуть активно відпочити та побачити старий Львів. Чим більше харків'ян побачать львів'ян, а львів'яни в свою чергу харків'ян, тим менше розбіжностей буде між нами” - зазначила Олеся Коробко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling