Общество

Диаспоры Америки решили сломить упрямство Обамы в отношении поддержки Украины

19 апреля 2015 08:32

13 діаспорних організацій США підготували лист до Президента Обами, у якому закликали його розглянути додаткові заходи, щоб підтримати Україну, пише портал VIDIA.

Про це ідеться у повідомленні Українського Конгресового Комітету Америки.

Зокрема, попросили додаткової фінансової допомоги, оборонної військової техніки та введення багатосторонніх санкцій проти Росії.

“Оскільки ситуація в Україні залишається критичною, українська громада США, разом з іншими етнічними громадами, стоять твердо у своїй підтримці Україні й закликають США визнати кризу в регіоні та зміцнити свою підтримку незалежності  і територіальної цілісності України”, – мовиться у повідомленні.

Агресія з боку Росії створює небезпеку не тільки для Сполучених Штатів Америки, але й для всього демократичного світу, вважають підписанти листа.

Лист підкреслює віру, що “США стануть в обороні прав України та інших країн у регіоні, щоб вони жили вільно від небажаних зовнішніх втручань та змогли захистити свій суверенітет і незалежність.”

Листа підписали представники 13-ти крайових організацій, серед яких: Американський Єврейський Комітет, Вірменська Асамблея Америки, Білорусько-Американська Асоціяція, Чехословацька Крайова Рада Америки, Естонсько-Американський Крайовий Комітет, Грузинська Асоціація в Сполучених Штатах, Угорсько-Американська Коаліція, Об’єднаний Балтійсько-Американський Крайовий Комітет, Литовсько-Американська Громада, Польський Американський Конгрес, Словацька Ліга Америки та Український Конгресовий Комітет Америки.

Нагадаємо, нещодавно міністр фінансів України Наталія Яресько зустрілася з сенатором Джоном МакКейном і попросила у нього оборонної зброї для України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling