Политика

Украинские юристы в США защищают адвоката Савченко, которому "шьют дело" юристы Путина

22 апреля 2015 14:21

Члени Асоціації Українських Правників Америки стали на захист адвоката Надії Савченко Марка Фейгіна, проти якого Слідчий комітет Росії почав перевірку щодо звинувачень у екстремізмі, нібито через його публікації у Twitter.

Про це VIDIA повідомили у Асоціації.

Правники зі США вважають, що коментарі Фейгіна у Twitter є лише заявами на підтримку своєї підзахисної Надії Савченко, незаконно утримуваною російською владою.

Очевидно, закиди російського правосуддя є спробою не лише змусити мовчати адвоката, який гучно захищає своїх клієнтів, а й дати чіткий сигнал усім російським юристам, щоб вони не брались за справи, які кидають виклик російській владі.

Розслідування проти Фейгіна є грубим порушенням базових принципів правосуддя та законовладдя, а також права адвоката на належний захист свого клієнта, вважають у Асоціації.

Асоціація Українських Правників Америки (UABA) є національною асоціацією юристів яка була створена в 1977 році, членами якого є судді США, адвокати і студенти юридичних факультетів українського походження і тих американських адвокатів, зацікавлених в українських справах.

Нагадаємо, на Великдень українці у Парижі влаштували флешмоб на підтримку Надії Савченко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling