Харьков

Руководство областной юстиции ознакомило харьковчан с электронными сервисами

13 июня 2015 15:27

Сьогодні вранці співробітники Головного територіального управління юстиції у Харківській області на чолі з начальником ГТУЮ Юрієм Георгієвським, начальником Харьківського міського управління юстиції - Євгенієм Болоховцевим та заступником начальника ГТУЮ з питань державної реєстрації - Наталією Когут провели інформаційну акцію: "Електронні сервіси Мінюсту: має знати кожний" у парку імені Т.Г.Шевченка.

Метою заходу стало інформування громадськості про можливість скористатись електронними сервісами на сайті Міністерства юстиції України, зареєструвати свій бізнес онлайн, отримати необхідні довідки, виписки, витяги.

"Сьогодні дуже важливо відчувати час та потреби суспільства. Запровадження електронних сервісів - це гарна нагода забути про зайву бюрократію, можливість зекономити власний час та кошти. Ми хочемо донести це до кожного мешканця області, саме тому наша акція сьогодні проходить в усіх районах Харківської області. Завдяки реформам Мінюсту вперше за багато років громадянам сьогодні надана можливість вибору: чи сформувати довідку онлайн чи звернутись до реєстраційної служби" - зазначив Юрій Георгієвський.

"Понад 20 тисяч осіб в Україні вже скористались електронними сервісами Міністерства юстиції України. У Міністерстві юстиції наразі створено гарячу лінію, на яку можна зателефонувати та отримати необхідні розяснення чи поставити питання щодо роботи електронних сервісів. Найближчим часом ми плануємо поширити інформаційні буклети у різних профільних установах - податкових, банках тощо.

Особливо корисними електронні сервіси будуть для фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб" - зазначила Наталія Когут.

Найбільше громадян цікавили питання щодо видів документів, які можна сформувати онлайн, а також механізм їх створення.

Учільники обласної юстиції повідомляють, що будуть ініціювати подібні заходи і надалі для ознайомлення населення з реформами органів юстиції.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling