Криминал

Александр Турчинов: Государство обязано защитить своих граждан, а бандиты и убийцы должны отвечать перед законом

12 июля 2015 21:52

Усі причетні до стрілянини у Мукачево повинні відповідати перед законом.

Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в ексклюзивному інтерв’ю інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна», коментуючи події у Мукачево.

«Коли ти стріляєш з кулемета або гранатомета по ворогам на фронті - ти герой, але коли починаєш стріляти з цієї ж зброї в глибокому тилу, і при цьому гинуть люди - ти бандит і вбивця. І тут немає інших варіантів. Бандити й убивці повинні відповідати перед законом. Держава зобов'язана захистити своїх громадян», - наголосив він.

За словами Секретаря РНБО, правоохоронні органи зобов’язані затримати усіх причетних до стрілянини у Мукачево, незважаючи на їх статус. «СБУ, МВС і ГПУ зобов'язані не тільки затримувати тих, хто стріляв у людей, але й жорстко розправитися з тими, хто в регіоні, прикриваючись посадами та депутатськими мандатами, «кришує» контрабанду, наймає для розборок криміналітет і озброєних бойовиків», - зауважив він.

Олександр Турчинов також наголосив, що в регіоні потрібно провести серйозні кадрові зміни як в силовому, так і в адміністративному блоці. «Потрібно нарешті в парламенті проголосувати зняття недоторканності з депутатів і суддів. Потрібно почати нарешті очищати країну від бандитів і корупціонерів», - підкреслив він.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling