Общество

Как украинские "боги войны" готовятся к схваткам с путинскими бандюками (фото)

15 сентября 2015 08:54

Жодного дня без спеціальної підготовки. Під таким гаслом живуть гармаші з 40 окремої артилерійської бригади. Кожен день перемир’я вони проводять в навчанні та обслуговуванні своїх потужних гармат. Доречно зауважити, що всі вони відведені відповідно до Мінських домовленостей у глиб нашої території. Однак і на новому місці дислокації артилеристи не припиняють вдосконалювати бойові навички. Теоретичні заняття змінюються практичними стрільбами та тактичною підготовкою. Завдяки таким насиченим дням гармаші навчились займати позиції та розгортати свої складні артилерійські системи в рекордні терміни. А про влучність і говорити годі. Чи не з перших снарядів всі, навіть складні цілі, зазнають нищівних уражень, інформує офіційний сайт МО України.

Чимало особового складу бригади це відмобілізовані військовослужбовці. Більшість з них ніколи не мали справи з артилерійською справою. Та всі вони цілком свідомо пішли захищати Батьківщину і тому були не проти інтенсивної підготовки. Це дало можливість в короткі терміни якісно підготувати всі обслуги. Зараз хлопці уміло сталять загороджувальний вогонь, причому як простий, так і пересувний, впевнено виконують вогневі нальоти тощо.

Хлопці-артилеристи знають, що вони знаходяться в тилу одного з найважливіших напрямків — Маріупольському. І тому готові за першим наказом вийти на вказані рубежі, щоб дати відсіч провокаціям, чи відвертому наступу кремлівських маріонеток.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling