Общество

Гвардейцы начали акцию "Ради будущего" (фото)

17 сентября 2015 17:00

На Донеччині за сприяння командування Національної гвардії України та грецької общини міста Маріуполь розпочалась благодійна акція допомоги мирним громадянам «Заради майбутнього».

Військовослужбовці Національної гвардії України відвідали школи та дитячі садки населених пунктів Мирне, Гранітне та Старогнатівка. Вони привезли матеріальну допомогу, спортивний інвентар та продовольчі набори. Ці населені пункти знаходяться близько до лінії розмежування, і мирне населення на собі відчули весь тягар військових дій.

Не дивлячись на сусідство із стріляниною, у всіх школах гвардійців зустрічали піснею, віршами та з святковим настроєм. В свою чергу військовослужбовці були вражені тим настроєм із яким їх зустрічає мирне населення, тому патріотичному настрою кожного з них.

Як зазначають організатори благодійної акції: «…Акція «Заради майбутнього» не носить разовий характер. За кожним навчальним закладом буде закріплений підрозділ Національної гвардії України, який буде не рідше разу на місяць відвідуватиме школи з допомогою та участю в патріотичному вихованні молоді».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling