Политика

Нацгвардия провела совместные командно-штабные учения с ВСУ (фото)

25 сентября 2015 18:12

Підрозділи Національної гвардії України взяли участь у командно-штабних навчаннях з органами військового управління, військами Збройних Сил України.

Керівний склад оперативного резерву столичної бригади Північного ОТО Нацгвардії, яка виконує завдання служби на придністровському сегменті україно-молдовського кордону протягом трьох діб успішно здійснював взаємодію з оперативними групами інших учасників навчань та ефективно відпрацював ввідні управління угрупуванням в ході відсічі збройної агресії.

«Одним з головних завдань командно-штабного навчання було злагодження оперативного складу пунктів управління в ході керування військами та силами забезпечення під час ведення бойових дій, - говорить заступник начальника штабу Північного ОТО Нацгвардії полковник Анатолій Потапенко. – Крім того, ми відпрацьовували питання попередження дестабілізації суспільно-політичної обстановки, посилення охорони важливих державних та військових об’єктів, транспортних комунікацій в зоні відповідальності. При ускладненні обстановки - організацію захисту пунктів базування, посилення державного кордону, пошуку та нейтралізації незаконних збройних формувань, диверсійно-розвідувальних груп противника».

З завданнями навчань керівництво угрупування справляється бездоганно. А перевірка боєздатності чергового підрозділу та екіпажу командно-штабної машини довела здатність бійців в найкоротший час привести себе в готовність до дій за призначенням.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling