Политика

В районе Южно-Украинской АЭС нацгвардейцы совершенствовали свои навыки (фото)

27 сентября 2015 08:37

В період з 22 по 24 вересня 2015 року на базі учбового центру військової частини 3039 особовий склад військової частини 3044 з охорони та оборони Южно-Української АЕС вдосконалив під час польового виходу свою професійну майстерність.

Протягом трьох днів занять військовослужбовці частини виконували вправи бойових стрільб з БТР-70, а також з різних видів озброєння та відпрацьовували тактичні дії в ході злагодження підрозділу в обороні та наступі. Зокрема, вихід в район зосередження, розгортання табору, проведення рекогносцировки рубежів, їх заняття-залишення, вибір та підготовка вогневих позицій.

В ході навчань відпрацьовувалися індивідуальні та групові вправи по порядку дій на бойових машинах, із озброєнням та приладами в умовах обмеженої видимості. Екіпажі БТР вдосконалили практичні навички з водіння та стрільби по пересіченій місцевості  як вдень так і вночі.

Спецпризначенці навчалися порядку зупинки та знешкодження противника під час слідування їх на марші. Гранатометники частини в свою чергу відпрацювали вправи стрільб з РПГ-7В.

Досвід, набутий під час проведення польового виходу, удосконалив індивідуальні навички військовослужбовців в умовах, максимально наближених до бойових дій, життя і побуту в польових умовах.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling