Харьков

Правоохранители Харьковщины достойно боролись за спортивные награды (фото)

7 октября 2015 17:13

У Харкові відбулися щорічні спортивні змагання «Спорт протягом життя» серед вищих навчальних закладів ІІІ–IV рівня акредитації. Змагання проходили з 15 видів спорту. До збірної команди Харківського національного університету внутрішніх справ увійшли спортсмени з боротьби самбо, дзюдо, боксу, кікбоксингу, плавання, легкоатлетичного кросу.

Команда університету МВС не залишилась без нагород:

У кікбоксингу І місце завоював курсант 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Юрій Гриненко; ІІІ місце – курсант 3-го курсу цього ж інституту Ігор Харченко.

У змаганнях з боксу І місце серед жінок посіла курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Олена Гур’єва; ІІ місце – курсант 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Сергій Петров і ІІІ місце – курсант 3-го курсу цього ж інституту Максим Грибан.

Найбільш врожайними на медалі для університетської команди стали змагання з боротьби самбо. Так, І місце серед жінок у ваговій категорії +80 кг зайняла курсант 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Сухомлін Владислава; ІІ місце у ваговій категорії до 74 кг посів курсант 3-го курсу цього ж факультету Владислав Руднєв; ІІІ місце у ваговій категорії до 68 кг виборов курсант 3-го курсу також факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Денис Курдинов; два третіх місця посіли курсанти 3-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Олексій Юрченко у ваговій категорії до 90 кг і Ельдар Гелієв у ваговій категорії до 100 кг.

У змаганнях із дзюдо другі місця посіли курсант 2-го курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Дмитро Гончаров у ваговій категорії до 60 кг і курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Денис Курдинов у ваговій категорії до 73 кг. Є призові місця і серед жінок. ІІІ місце виборола курсант 2-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства у ваговій категорії +78 кг Владислава Сухомлін.

У змаганнях із плавання на 200 м батерфляй треті місця вибороли серед чоловіків – курсант 3-го курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Владислав Бурхайло і серед жінок – курсант 2-го курсу цього ж факультету Тетяна Фадеєва.
У командному заліку з легкоатлетичного кросу спортсмени університету посіли IV місце.  

Переможців студентської обласної спартакіади привітав ректор університету Сергій Гусаров. Він вручив спортсменам нагороди, подякував їм, їхнім тренерам за високі здобутки і побажав нових досягнень.

Слід також зазначити, що усі спортивні команди, які представляли вищі навчальні заклади Харкова, були розбиті на групи. У ІІІ групі, до якої належала наша команда, за підсумками загального заліку спортсмени університету посіли І місце і отримали Кубок, який ректор вручив начальнику кафедри спеціальної фізичної підготовки Олександру Моргунову.

Також Сергій Гусаров вручив ще одну нагороду – Кубок університетській команді з футболу. Нещодавно вона виборола ІІІ місце на 15-му чемпіонаті світу з футзалу серед поліцейських, який проходив у м. Криниця Здруй (Польща).

Звертаючись до присутніх, ректор у своєму виступі зазначив, що керівництво університету створює всі умови для занять спортом, запобіганню шкідливим звичкам та пропаганді здорового способу життя, і у своїй роботі буде й надалі дотримуватися цих принципів.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling