Харьков

Медики Нацгвардии учили милицию оказывать первую медицинскую помощь (фото)

9 октября 2015 18:00

На базі міського відділу міліції медики нацгвардії провели заняття з правоохоронцями Слов’янська щодо надання першої медичної допомоги.

Сьогодення диктує нам свої вимоги до знань та вмінь, якими повинен володіти сучасний правоохоронець. Міліціонер – це, особа, яка має викликати довіру громадян, являти впевненість в тому, що він завжди прийде на допомогу.

У порядку взаємодії та надання допомоги офіцер медичної служби об’єднаного угруповання Національної гвардії в секторі «С» провів заняття з міліціонерами з тактичної медицини. Протягом академічного часу Дмитро Свірідов розповідав і наглядно демонстрував, як швидко та ефективно надавати першу медичну допомогу постраждалим.

Під час заняття доктор зосередив увагу, що при пораненнях різного ступеню важкості необхідно зупинити кровотечу. Він показав способи застосування кровозупиняючих  приладів, а також укомплектованість сучасної медичної аптечки.

Головною рисою, що відрізняє заняття, які проводять військові, це простота і конкретність, бо все це продиктовано досвідом бойових дій. «Нам дуже до вподоби, коли заняття проводять представники Нацгвардії, бо нам все просто і зрозуміло», - поділилися з нами міліціонери.

Такі заняття за різною тематикою проходять вже не вперше, гвардійці-медики надають допомогу в оволодінні необхідними медичними знаннями і іншим правоохоронцям. Цього ж дня представники медичної роти Національної гвардіїї провели заняття з працівниками державної служби охорони.

«Елементарний мінімум надання першої медичної допомоги має знати кожен, а співробітник міліції просто зобов’язаний. Добре якщо отримані знання нам не потрібно буде практично застосовувати, але мати їх необхідно», - підсумував один з навчаємих офіцерів.

підполковник Дмитро Образцов
фото автора            


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling