Харьков

Харьковских нацгвардейцев поздравили с Днем защитника Украины (фото)

14 октября 2015 09:22

У військової частини 3005 східно-територіального управління Національної Гвардії України День захисника України та святої Покрови наблизили оркестром обласної філармонії.

За проявлену ініціативу на військовій службі нагороджено більше 50- ти службовців, та близько 10 премійовано в розмірі 500 гривень. Привітання керівництва у цей день зміг отримати не кожен, оскільки значна кількість гвардійців, як і в перші дні АТО, знаходиться на передовій.

Втім, командири обіцяють , що вже сьогодні — саме у День захисника України - всім нацгвардійцям, які несуть службу у зоні АТО, передадуть нагороди.

А напередодні свята особовий склад частини вітали заступник начальника ТРК, полковник Василь Пилипенко та командир військової частини 3005 полковник Юрій Макарчук, який у вівторок отримав звання “Почесний громадянин м. Харкова”

З побажаннями миру, любові та Божої ласки приєднався і Отець каплиці – Артемій, ушанувавши хвилиною мовчання всіх бійців Національної гвардії України, що віддали своє життя за свободу країни.

За офіційною частиною дійства послідував концерт ведучих солістів Харківської філармонії з Народною артисткою України Ніною Шестаковою.

За словами заступника командира військової частини 3005 полковника Олександра Рослякова, на території закладу нещодавно знайшли лист, датований 1962 роком, в якому солдати, що проходили службу на Харківщині, просять повідомити в разі знахідки та розшукати їх за вказаними адресами. Наразі пошуки тривають, а офіцери частини планують привітати авторів листа з Днем захисника Вітчизни. 

Анастасія Салашна, Антон Мреква

студенти 3 курсу кафедри телерепортерської майстерності 

Харківської державної академії культури 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling