Харьков

В Харькове нацгвардейцы "ударили" по джазу (фото)

19 октября 2015 16:38

Особовий склад військової частини 3017 відвідав спектакль «Любов в стилі джаз» Харківського академічного театру музичної комедії.

Вистава в стилі ліричних дуетів та іронічних діалогів, де змішані танці, інтриги, таємниці та флірт розкрила перед гвардійцями пікантні подробиці та смішні ситуації акторів в Голівуді, де під благородною маскою ховається велика брехня, що розбиває серця та розриває душу не лише актора, але й глядача.

«Гра акторки - легковажної максималістки і пустотливої дитини, та актора - голлівудської кінозірки, котрий готовий на все, щоб добитися успішної кар'єри і більш вигідного контракту доводить, що ця солодка парочка зробить неможливе можливим», - ділиться старший солдат Олександр - «Це насправді яскравий, темпераментний спектакль, що захоплює своєю непередбаченістю розвитку подій. Танці, музика і балет були на висоті, джазова музика на диво теж прийшлася до серця. Розумію, що вона як доповнення до образу вистави».

Такі відвідини театру музкомедії вже стали традицією, адже саме завдяки тісній співпраці командування частини та представників театру військовослужбовці неодноразово мають можливість культурно розвиватися та морально відпочивати на виставах.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling