Харьков

В Славянске нацгвардейцы прошли квест вместе со школьниками (фото)

19 октября 2015 14:02

В Слов’янську нацгвардійці військової частини 3035 за ініціативою будинку дитячої та юнацької творчості організували для школярів військово-патріотичний квест.

В парку культури і відпочинку Слов’янська, військовослужбовці нацгвардії, правоохоронці та представники національно-патріотичних клубів міста провели квест під назвою «Стежками захисників України».

Всього в квесті прийняли участь 8 команд із шкіл №1, №5, №10, №12, №13, №15 и національного осередку скаутського руху в Україні «Пласт».

По правилам гри, кожна команда повинна була відвідати станції, розкидані по парковій зоні, виконати певні завдання, відгадати загадку і з букв-відгадок скласти слово. Переможцем рахується та, яка виконала всі завдання раніше за інших.

Як зазначили вчителі вище перелічених шкіл, найбільше з усіх конкурсних змагань учні зацікавились одяганням загальновійськового захисного комплекту, а також збиранням і розбиранням автомата Калашникова.

В цілому квест-змагання пройшли емоційно та в піднесеному настрої всіх учасників та присутніх.

За активну участь та вагомий внесок в реалізацію Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та співробітництво з відділом освіти Слов’янської міської ради особовий склад військової частини 3035 було нагороджено грамотою від Слов’янської міської ради, а дітлахи передали для всіх військовослужбовців вироби з символікою України, які вони виготовили власноруч.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling