Общество

Как одесские нацгвардейцы со школьниками соревновались (фото)

20 октября 2015 16:02

Гвардійці одеського полку охорони громадського порядку в черговий раз зустрілися з учнями підшефної школи.

Проведення тематичних вечорів, святкових концертів та й просто зустрічей школярів із військовослужбовцями Національної гвардії України у місті-герої Одесі вже давно стало традицією.

На запрошення підшефної школи № 18, наші воїни завітали до учнів і з задоволенням поспілкувалися з дітьми, прийняли участь у веселих конкурсах, та просто добре провели час у компанії юних українців.  На прохання дітей військові розповіли, як це воно — бути гвардійцем.

Разом із солдатами учні із захопленням обговорювали історичні моменти становлення козацтва та Національної гвардії та запевнили військових, що і у майбутньому буде кому захищати Батьківщину.

— Коли я виросту, обов’язково стану генералом.

— Що, відразу генералом? А чому так?

— Бо мені ніхто тоді не заборонить забрати із собою в армію свого друга Цезаря, це моя собака, — сказав Сашко, учень-першокласник. Як відрізав. І спробуй заперечити майбутньому генералу.

Також учні подарували гвардійцям листівки, зроблені власноруч, та концертну програму. На завершення дітлахи подякували теплими словами: «Добре мати таких мужніх, вірних, і доброзичливих друзів»!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling