Харьков

Лучших экономистов Харькова, как оказалось, готовят в Нацгвардии (фото)

20 октября 2015 14:38

Команда Національної академії Національної гвардії України виборола перемогу у І Міському турнірі економістів серед студентів вищих навчальних закладів Харкова. У змаганнях взяло участь шістнадцять команд із провідних економічних вузів Харківщини. Національну Академію представляла команда курсантів факультету економіки та менеджменту, а саме Тофік Сурхаєв, Влад Нестерук, Максим Войников, Артем Севтунов, Олексій Ковальов, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу Академії.

Майбутні офіцери мали змогу здійснити доглибну підготовку до турніру під керівництвом провідних доцентів кафедри менеджменту та військового господарства Олени Шаповал, Юлії Чирви, Оксани Нестеренко, Валерія Василенко та за сприянням завідувача кафедри менеджменту та військового господарства Майї Черкашиної. Конкурсантами-військовослужбовцями було зроблено дванадцять відмінно підготовлених та  обґрунтованих змістовних доповідей з питань турніру. Під час конкурсу на обговорення виносилися такі питання, як експортний потенціал України, фінансовий аспект легалізації доходів, електронний уряд проти корупції, приватизація державної власності та інші актуальні аспекти економіки України.

«Курсанти Національної академії Національної гвардії України продемонстрували дійсно високий рівень знань з економічних проблем. Сьогодні вони не лише захищають нашу країну, але і вміють вести фахові й, водночас, цікаві дискусії за найактуальнішими питаннями та аргументовано відстоювати свої думки», - поділився враженнями голова журі, народний депутат Верховної Ради України, заслужений економіст України, професор Олександр Кірш.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling