Политика

В Житомире "Оппоблок" погорел на подвозе (фото)

25 октября 2015 14:20

25 жовтня у Житомирі організували підвіз виборців на дільницю № 181454 (округ №31), яка знаходиться за адресою: вул.Корольова, 132 (приміщення Житомирського вищого професійного училища сервісу і дизайну).

Про це нас своїй сторінці у фейсбук написав кандидат по цьому округу Владислав Пучич.

«На дільниці 181454 у Житомирі автобус з виборцями з 31 округу. Перевізник - Савицький кандидат від ОпоБлоку. Схему припинили, міліція працює», - пише Пучич.

У коментарі Житомир.info він розповів, що в автобусі було 25-30 людей, які проживають на вулиці Промисловій і їх привезли на виборчу дільницю. У водія автобуса був відсутній маршрутний лист, на місце події викликали міліцію.

«Працівники міліції затримали на вулиці Корольова в обласному центрі автобус ПАЗ, який знаходився неподалік виборчої дільниці. На місці працює слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу. Триває з’ясування всіх обставин. На момент прибуття слідчо-оперативної групи у транспортному засобі знаходився лише водій, який пояснив, що перевозив групу людей. За словами очевидців, з автобусу нібито вийшло кілька десятків людей різного віку. У ході першочергового з’ясування всіх обставин встановлено, що транспортний засіб належить одному з перевізників обласного центру. На місці події також знаходяться представники декілької політичних партій та громадські активісти», - повідомляє управління МВС в Житомирській області.

Триває перевірка щодо замовника та мети перевезення.

Також Житомир.info стало відомо, що близько 12.00 у Житомирі на вулиці Саєнка активісти затримали маршрутку с табличкою «Підвіз виборців» перевізника Тетяни Іваницької, яка також балотується від Опозиційного блоку. На місце події викликали працівників міліції, які склали протокол. Вулиця Саєнка знаходиться на окрузі №25, по якому балотується Тетяна Іваницька.

Житомир.info: У Житомирі кандидат від Опозиційного блоку організував підвіз виборців на дільницю, міліція затримала автобус

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling