Общество

Нацгвардейцы предлагают будущим защитникам служить именно у них (фото)

29 октября 2015 21:01

Днями командуванням столичної бригади охорони громадського порядку для учнів середніх навчальний закладів Подільського району міста Києва проведений день майбутнього воїна.

Основна мета заходу – військово–патріотичне виховання молоді, пропаганда військової служби в Національній гвардії України та професійна орієнтація юнаків допризовного віку на військові спеціальності.

На початку зустрічі заступник командира військової частини по роботі з особовим складом полковник Дмитро Серафіменко ознайомив школярів з історією бригади, продемонстрував документальний фільм про службово-бойову діяльність підрозділу та провів екскурсію казарменими приміщеннями.

Заступник командира частини полковник Михайло Жуковський з допомогою бійців патрульного батальйону продемонстрував основні тактичні прийоми та елементи припинення масових безладь у населених пунктах під час несення служби з охорони громадського порядку військовослужбовцями Національної гвардії України. Після показового виступу військовослужбовцями частини та вчителями дисципліни «Захист Вітчизни» з юнаками було проведено заняття «Призначення, загальна будова, тактико-технічні характеристики стрілецької зброї що знаходяться на озброєнні підрозділів Національної гвардії України».

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling