Общество

Харьковчан приглашают на фильм Олега Сенцова "Гамер"

8 ноября 2015 18:56

Фільм "Гамер" Олега Сенцова покажуть у "Клубі Українського Кіно" в Харкові 13 листопада. Про це порталу "Главное" повідомили у Всеукраїнській молодіжній громадській організації “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ).

Нагадаємо, Олег Сенцов -  український режисер, сценарист та громадський діяч, який зараз, за інформацією МЗС України, є політичним в'язнем у РФ.  

У серпні 2015 року Олега Сенцова, кримчанина, було засуджено на 20 років суворого режиму за участь у підготовці терористичного акту. Режисер все спростовував. Достовірних доказів проти Сенцова так і не було надано.

"Гамер" - це український повнометражний художній фільм-драма про українського підлітка геймера. Показ відбудеться у Platinum Plaza, медіа-центр "Время", вул. Сумська, 72, 2-й поверх, 13.11.15 о 18:00. Вхід вільний.

Стрічка розкриває гостру українську соціальну проблему, як комп'ютерна (інтернет)-залежність та проблема соціальної адаптації, пошуку свого призначення і місця у цьому кризовому суспільстві України. Прем'єра відбулася 18 липня 2011 року.

Слоган стрічки: «Хтось хоче, а хтось отримує...»

"На Вас, як завжди, чекає перегляд фільму у просторому залі медіа-центру "Время", дружня атмосфера, чай з печивом та цікаве обговорення!" - обіцяють організатори.

Більше інформації за посиланням:

Fb:  https://www.facebook.com/events/513187582192641/
Vk:   http://vk.com/kino_ukr_fri 

До відома: Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ)Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ) – потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling