Общество

Нацгвардейцы поздравили детей Донбасса со 110-летием местной школы (фото)

23 ноября 2015 12:28

21 листопада виповнилося 110 років з дня відкриття Старогнатівської загальноосвітньої школі І-ІІІ ступеня Волноваського району Донецької області. Враховуючи те, що за декілька днів до цієї події до навчального закладу в рамках акції «Школярі Київщини – школярам Донбасу» приїздила група офіцерів Національної гвардії України, останніх запросили на свято.

Урочистості розпочалися в Будинку культури села зі слів привітання директором школи Оленою Бегалі, після чого діточки у вишиванках зустріли короваєм військових правоохоронців. Було сказано багато добрих і теплих слів директором на адресу військовослужбовців НГУ, спонсорів та депутатів, які допомогли організувати свято, після чого відбулося нагородження викладацького складу школи грамотами.

У концертній програмі взяли участь школярі та вчителі. Вони виконали танці, заспівали українські пісні, а згодом зачитали листи колишніх випускників, які вирішили зі святом привітати освітян.

Щоб свято було насиченим, військовослужбовці НГУ доправили до Будинку культури пересувний автоклуб (ПАК), на якому місцевим мешканцям продемонстрували презентаційний ролик про Національну гвардію України, а згодом – діточкам мультфільм на великому екрані. На останок відбулося найцікавіше: усі бажаючі фотографувалися, та вже за кілька хвилин діти та вчителі отримали на пам'ять колажі зі своїм зображенням у великому форматі, що були зверстані та роздруковані за допомогою широких можливостей ПАКу.

Задоволених облич було безліч, а щирих слів подяки – іще більше. Місцеві жителі гостинно запрошували частіше приїздити воїнів-правоохоронців, бо відчули надійне плече підтримки. Так, в усі часи народ і армія були єдині, і зараз цей вислів актуальний, адже лише об’єднані єдиною метою разом ми – непереможні.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling