Политика

Названы самые злостные прогульщики Верховной Рады

27 ноября 2015 12:32

Усі засідання комітетів Верховної Ради відвідали лише 8% депутатів, а найбільше «прогульників» у Комітеті з нацбезпеки і оборони.

Про це повідомив на прес-конференції в Укрінформі аналітик Громадянської мережі ОПОРА Анатолій Бондарчук, пише Главное.

«За перший рік роботи Верховної Ради України 8 скликання найкраще відвідували засідання комітетів депутати з фракцій «Об’єднання «Самопоміч», Народного фронту, Блоку Петра Порошенка, ВО «Батьківщина» та Радикальної партії», - зазначив він.

За його словами, найменш активними були -  депутатських груп «Воля народу» і «Партія «Відродження», фракції «Опозиційний блок».

Бондарчук наголосив, що на жодному засіданні комітету, до складу якого вони входять, не були присутні чотири народних депутати: Юрій Бойко і Михайло Добкін («Опозиційний блок»), Олександр Пресман («Відродження») та В’ячеслав Богуслаєв («Воля народу»). Лише 8% депутатів відвідали всі засідання комітетів парламенту.

Відповідно до протоколів засідань, найкраще депутати відвідували засідання Комітету з питань науки і освіти. На другому місці – Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики, на третьому – Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України. Найменш дисциплінованими у вищевказаний період були депутати Комітету з питань національної безпеки і оборони та Комітету з питань культури і духовності.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling