Харьков

Нацгвардейцы задержали в зоне АТО двух подозрительных мужчин

30 ноября 2015 16:48

Бійці Харківської бригади оперативного призначення, які несуть службу на блок-посту, розташованому на трасі Луганськ - Лисичанськ  не послаблюють свою пильність та сумлінно ставляться до виконання службових обовʼязків. На цьому блок-посту під керівництвом майора Андрія Глебова вже неодноразово затримували осіб, маючих причетність до незаконних збройних формувань. Днями двічі за добу здійснили затримання осіб з сумнівними історіями.

Так, мешканець з непідконтрольного українській владі м. Алчевська Луганської області, який прямував до м. Лисичанська, відмовився вказати мету своєї подорожі, чим привернув увагу бійців.  На звернення військовослужбовців відповідав нервово й надалі взагалі став чинити опір.

У іншого чоловіка в паспорті громадянина України значилась реєстрація: м. Саратов, Російська Федерація. Обох громадян за рішенням майора Андрія Глебова було затримано та передано для подальшого встановлення обставин співробітникам поліції.

Дії гвардійців ще раз вказують на небайдужість та усвідомленість покладеної на них відповідальності в боротьбі з ворогом на Сході країни.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling