Общество

Во всех частях Нацгвардии ежедневно будут поднимать Флаг Украины (фото)

1 декабря 2015 15:13

1 грудня в Головному управлінні Національної гвардії особовий склад вишикувався на плацу для проведення урочистого ритуалу підняття Державного Прапора України. Початок нового навчального періоду у Національній гвардії ознаменувався введенням у всіх частинах і з’єднаннях цієї нової традиції.

Після команди т.в.о. командувача Національної гвардії Миколи Балана під звуки Державного гімну над будівлею Головного управління НГУ замайорів синьо-жовтий стяг, пише Главное.

Генерал-лейтенант Микола Балан розповів, що віднині український прапор щоденно підніматиметься у місцях постійної дислокації територіальних управлінь, військових частин, вищих навчальних закладів та окремо дислокованих підрозділів Нацгвардії.

«Це була ініціатива військовослужбовців за контрактом, які проходять службу в лавах Нацгвардії», – розповів генерал-лейтенант Микола Балан. – Вони виступили з пропозицією розпочинати день з підняття Державного Прапора. А ми її тільки узагальнили, затвердили і впорядкували».

Мета нововведеної традиції – розвиток військових традицій, формування в особового складу високої патріотичної свідомості, гордості і поваги до державних символів України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling