Общество

На Львовщине снайперы Нацгвардии оттачивали свое мастерство (фото)

13 декабря 2015 13:59

У навчальному центрі «Раковець» були проведені навчально-методичні збори зі снайперами військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, повідомляє Главное з посиланням на сайт НГУ.

Тиждень часу офіцери відділення бойової і спеціальної підготовки Західного територіального управління навчали снайперів стрільбі по різним цілям вдень та вночі, орієнтування на місцевості та тактики дій при виконанні службово-бойових завдань.

«Я не вперше на таких зборах, – розповідає снайпер відділення військової частини військовослужбовець Н., – але кожного разу навчаюсь новому. Всі снайпери знаються між собою, майже всі були в АТО, ділимось досвідом, всілякими хитрощам. Також з радістю навчаємо молодих снайперів».

В останній день зборів, після виконання тактичних завдань, нормативів з вогневої підготовки, вправ навчальних стрільб місця визначалися кращі снайпери військових частин в особистій першості. Найкращими виявилися військовослужбовці вінницької військової частини та львівського полку Національної гвардії України.

Зі слів заступника начальника Західного територіального управління Національної гвардії України полковника Сергія Скрипнюка, за результатами виконання тактичних завдань, нормативів та вправ навчальних стрільб всі учасники зборів отримали позитивні оцінки.

«В цілому тематика зборів, як теоретична частина так і практичні дії відпрацьовані в повному обсязі, рівень підготовки дозволяє снайперам якісно виконувати поставлені завдання», – додав полковник Скрипнюк.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling