Харьков

Офицеры Академии НГУ совершенствовали навыки вождения БТРов

6 января 2016 13:36

Належній підготовці офіцерського складу в Національній академії завжди приділялася значна увага, тож одразу після новорічних свят розпочалися перші заняття.

Сучасні навчально-тренувальні комплекси, оснащені модульними тренажерами імітаційного моделювання дозволяють офіцерам набувати навичок в обслуговуванні озброєння та підготовки його до стрільби.

Так, досвідченими викладачами кафедри озброєння та стрільби були проведені заняття з офіцерами на тренажерах бронетранспортера БТР-4Е, Фагот і Стугна-П українського виробництва.

«Наша головна задача сьогодні – надання офіцерам практичних навичок в виявленні різноманітних цілей та підготовці озброєння до стрільби. Враховуючи новітні тренажери, встановлені в Академії та досвід, отриманий нашими викладачами в зоні проведення АТО, ми приділяємо максимум зусиль, щоб наші офіцери були справжніми професіоналами», - зазначив начальник кафедри озброєння та стрільби полковник Петро Пістряк.

На заняттях кожен офіцер особисто міг спробувати себе в ролі навідника-оператора, або командира екіпажу БТР, чи вразити повітряні та наземні цілі на тренажерах Фагот і Стугна-П.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling