Общество

В Славянске гвардейцы провели занятия для полицейских (фото)

16 января 2016 13:12

На базі міського відділу Національної поліції Слов’янська лікар нацгвардії провів заняття з правоохоронцями щодо надання першої медичної допомоги, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу НГУ.

В той час коли триває реформа в правоохоронній системі, сучасний поліцейський – це саме та особа, яка має викликати довіру громадян, являти впевненість в тому, що він завжди прийде на допомогу. Кожен правоохоронець повинен мати певні знання та навички щодо надання медичної допомоги, щоб в критичній ситуації поводитися впевнено і врятувати чиєсь життя.

У порядку взаємодії та надання допомоги офіцер медичної служби Національної гвардії провів заняття з поліцейськими з тактичної медицини. Протягом академічного часу Валерій Халдай розповідав і наглядно демонстрував, як швидко та ефективно надавати першу медичну допомогу постраждалим.

«Елементарний мінімум надання першої медичної допомоги має знати кожен, а співробітник поліції просто зобов’язаний. Я переконаний, що після сьогоднішнього заняття кожен присутній буде практично застосовувати отримані знання», − поділився з нами Валерій.

Під час заняття військовий медик зосередив увагу, що при пораненнях різного ступеню важкості необхідно зупинити кровотечу. Окремо зупинився на порядку надання медичної допомоги при проникаючих пораненнях грудної клітини. Він показав способи застосування кровозупиняючих  приладів, а також укомплектованість сучасної медичної аптечки. 

Такі заняття за різною тематикою проходять вже не вперше, гвардійці-медики готові і надалі надавати допомогу правоохоронцям в оволодінні необхідними медичними знаннями. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling